Task Definition

PP4.7.GT.0077, R1, December 2021

Task Name: SKSDB Başaşçı

Code: GT77

Critical Task: No

Task, Authority and Responsibilities

  • Mutfağın temizlik, bakım ve düzenini sağlamak.
  • Aylık yemek menüsünü hazırlamak.
  • Yemek üretim sürecini planlamak, iş akışını kontrol etmek ve üretimi sağlamak.
  • Üretilen yemeğin kıvam, tat, lezzet vb. ön kontrollerini yapmak.
  • Yıllık yemek üretim malzemesi listesini hazırlamak.
  • Mutfak personelinin sanitasyon ve hijyen kurallarına uygun şekilde çalışmalarını sağlamak.
  • Mutfak personelinin iş kıyafeti ve koruyucu donanım kullanımı ile temizliğini kontrol etmek.
  • Merkez mutfaktan yemekhanelere yapılan yemek servisini koordine etmek.
  • Başkanlığın görev alanı ile ilgili olarak yapılan toplu organizasyonlarda mutfak personeli ile birlikte görev almak.

Joint Responsibility

  • Etik Kurallara uygun davranışlarda bulunmak, görevlerini yerine getirmek.

  • Mevzuatı takip etmek, değişiklikler hakkında birim üst yönetimine bilgi vererek ilgili iş ve işlemleri yerine getirmek.

  • Görevi ile ilgili tüm faaliyetlerini kalite geliştirme ve iç kontrol sistemi tanım ve düzenlemelerine uygun olarak yürütülmesini sağlamak.

  • Yapacağı iş ve eylemleri, şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık anlayışı içerisinde ve kamu kaynaklarını verimli kullanılacak biçimde yerine getirmek.

  • İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili tedbirlere uymak.

  • Görevlerini ve kullandığı otomasyon sistemlerine doğru ve zamanında bilgi girişlerini yapmak.

  • Kalite politikaları ve prosedürlerinden haberdar olmak ve gerekli hallerde güncellenmesine katkı sunmak.

  • PP.5.3.PRS.0001 OMÜ PAYDAŞ GERİ BİLDİRİM YÖNETİMİ PROSEDÜRÜ gereğince paydaşlarla nezaketli olarak iletişim kurmak, geri bildirim kaynaklarından ulaşan paydaş bildirimini birim paydaş iletişim görevlisine iletmek.

  • Kurumun iç ve dış tetkik/değerlendirme süreçlerine katılım sağlamak.

Power of Attorney

Görevinde bulunmadığı zamanlarda vekâlet edecek unvan: Gıda Mühendisi

Qualifications

  • En az ilkokul mezunu olmak.

Revision History

Revision Number Revision Explanention Revision Date
1 13.12.2021