Task Definition

PP4.7.GT.0084, R1, December 2021

Task Name: SKSDB Garson

Code: GT84

Critical Task: No

Task, Authority and Responsibilities

  • Yemekhanelerin temizliğini yapmak, tertip ve düzenini sağlamak.
  • Yemekhanelerde kullanılan mutfak ve sunum malzemelerinin hijyen kurallarına uygun olarak temizliğini yapmak ve hizmete hazır halde bulundurmak.
  • Gerektiğinde yemek üretim ve sunum sürecinde verilecek diğer görevleri yapmak.
  • Üniversitemiz bünyesinde, Başkanlığın görev alanı ile ilgili olarak yapılan toplu organizasyonlarda görev almak.

Joint Responsibility

  • Etik Kurallara uygun davranışlarda bulunmak, görevlerini yerine getirmek.

  • Mevzuatı takip etmek, değişiklikler hakkında birim üst yönetimine bilgi vererek ilgili iş ve işlemleri yerine getirmek.

  • Görevi ile ilgili tüm faaliyetlerini kalite geliştirme ve iç kontrol sistemi tanım ve düzenlemelerine uygun olarak yürütülmesini sağlamak.

  • Yapacağı iş ve eylemleri, şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık anlayışı içerisinde ve kamu kaynaklarını verimli kullanılacak biçimde yerine getirmek.

  • İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili tedbirlere uymak.

  • Görevlerini ve kullandığı otomasyon sistemlerine doğru ve zamanında bilgi girişlerini yapmak.

  • Kalite politikaları ve prosedürlerinden haberdar olmak ve gerekli hallerde güncellenmesine katkı sunmak.

  • PP.5.3.PRS.0001 OMÜ PAYDAŞ GERİ BİLDİRİM YÖNETİMİ PROSEDÜRÜ gereğince paydaşlarla nezaketli olarak iletişim kurmak, geri bildirim kaynaklarından ulaşan paydaş bildirimini birim paydaş iletişim görevlisine iletmek.

  • Kurumun iç ve dış tetkik/değerlendirme süreçlerine katılım sağlamak.

Power of Attorney

Görevinde bulunmadığı zamanlarda vekâlet edecek unvan: Garson

Qualifications

  • En az ilkokul mezunu olmak.
  • Toplu yemek hizmeti verme konusunda deneyimli olmak.

Revision History

Revision Number Revision Explanention Revision Date
1 13.12.2021