Görev Tanımı

PP4.7.GT.0079, R0, Mayıs 2019

Görev Adı: SKSDB Mutfak Ön Hazırlık Personeli

Kod: GT79

Hassas Görev: Hayır

Görev, Yetki ve Sorumluluklar

  • Yemek üretim malzemelerinin yıkama, soyma, doğrama vb. işlemlerini yapmak.
  • Mutfak ve yemekhane ile mutfak malzeme ve ekipmanlarının hijyen kurallarına uygun olarak genel temizliğini yapmak.
  • İhtiyaç duyulduğunda yemekhaneleri düzenlemek ve yemek servisi yapmak.
  • Yemek üretim malzemelerinin depodan üretim alanına sevkini yapmak.
  • Üniversitemiz bünyesinde, Başkanlığın görev alanı ile ilgili olarak yapılan toplu organizasyonlarda görev almak.
  • Etik kurallara uygun davranışlarda bulunmak, görevlerini yerine getirmek.
  • Mevzuatı takip etmek, değişiklikler hakkında üst amirine bilgi vererek ilgili iş ve işlemleri yerine getirmek.
  • Görevi ile ilgili tüm faaliyetlerin kalite geliştirme ve iç kontrol sistemi tanım ve düzenlemelerine uygun olarak yürütülmesini sağlamak.
  • Yapacağı iş ve eylemleri şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık anlayışı içinde ve kamu kaynaklarını verimli kullanılacak biçimde yerine getirmek.
  • İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili olarak alınan tedbirleri uygulamak.
  • Görevlerini doğru ve zamanında yerine getirmekten sorumludur.

Vekalet Durumu

Görevinde bulunmadığı zamanlarda vekâlet edecek unvan: Mutfak ön hazırlık personeli

Aranan Nitelikler

  • Eğitim düzeyi aranmamaktadır.